Barion Pixel
Karácsonyig ingyenes kiszállítással

Okosórák Mindenkinek elérhető áron

Okosórák amik megkönnyítik mindennapjaid! Segítik a sportban való fejlődésed, egészség funkciói által tudatosabban tekinthetsz egészséged megőrzésére, munkádat pedig hatékonyabbá teszik. Válassz olyan típust ami illik egyéniségedhez és élvezd a rengeteg funkciót!

Egészség és Sport funkciók

Vérnyomás és Stresszmonitoring

Egyes okosórák lehetővé teszik a vérnyomás és stresszszint követését. Ez hasznos információkat szolgáltathat a felhasználóknak a stressz kezeléséről és a vérnyomásuk egészséges tartományban tartásáról.

Aktivitás és Lépésszámlálás

Okosóráink képesek monitorozni a felhasználók fizikai aktivitását, követik a lépésszámot, megtett távolságot és elégetett kalóriákat. Ez ösztönözheti az egészséges életmód kialakítását és fenntartását.

Kalória- és Táplálékfigyelés

Az okosóra segíthet a táplálékbevitel követésében és az élelmiszerek kalóriatartalmának monitorozásában. Ez hozzájárulhat az egészséges étrend kialakításához és a testsúly kontrollálásához.

Beépített GPS és Edzéskövetés

Az okosórák lehetővé teszi az edzések rögzítését és nyomon követését, beleértve a futást, kerékpározást és egyéb szabadtéri tevékenységeket is. Beépített GPS segítségével pontos információkat nyújthat a távolságról és az útvonalról.

Menstruáció Követés és Női Egészség Monitorozása

Az okosóra lehetőséget kínál a felhasználóknak a menstruációs ciklusuk nyomon követésére, beleértve a menstruáció kezdetét és várható időpontját. Ezenkívül figyeli a peteérést és az ovulációs időszakot, segítve a termékenység és fogamzási lehetőségek nyomon követését. A funkció további információkkal és értesítésekkel szolgálhat a női egészségről, például PMS-es tünetekről és egyéb ciklusbeli változásokról. A menstruációs követés segíthet a nőknek jobban megérteni testük működését és tervezni életüket ennek megfelelően.

Alvásminőség Értékelés

Az okosórák képesek figyelni az alvási mintázatokat, és értékelni az alvásminőséget. Ez segíthet az alvási szokások javításában és az alvási problémák azonosításában.

Víz- és Folyadékbevitel Követés

Okosóráink emlékeztetőket adhatnak a megfelelő folyadékbevitelről, és nyomon követik, hogy mennyi vizet fogyasztottunk. Ez fontos az optimális hidratáció fenntartásához.

Légzésgyakorlatok és Meditáció

Az okosóráink stresszkezelő és relaxációs funkciókat is kínálnak. Ezek a módszerek segítenek a mentális egészség javításában.

Értesítések és Egészségügyi Riasztások

Az okosórák lehetővé teszik az orvosi értesítéseket és riasztásokat, például gyógyszerszedési emlékeztetőket. Ezenkívül sürgősségi helyzetekben segíthet a vészhelyzeti információk megosztásában.

Pulzusmérés és EKG követés

Az okosóra lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy folyamatosan kövessék pulzusukat, valamint elektrokardiogram (EKG) adataikat. Ez segíthet az időben történő szívproblémák észlelésében és a fizikai állapotuk nyomon követésében.

Produktivitást támogató funkciók

Napló és Teendőlista Kezelés

Az okosóra lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén vezessék a napi teendőlistájukat és jegyzeteket készítsenek, így segítve a hatékony időkezelést és produktivitást.

Pomodoro Technika Támogatás

Az okosóra segíthet a Pomodoro technika követésében, ami egy időzített munka- és pihenőidő ciklus, amely segít a koncentráció javításában és hatékonyabb munkavégzésben.

Navigáció és Térkép Segítség

Beépített GPS segítségével az okosóra segíthet navigálni ismeretlen helyeken vagy útvonalakon, így időt spórolva és stresszt csökkentve.

Megjegyzések Hangfelvétellel

Az okosóra lehetőséget adhat hangfelvétel készítésére, így gyorsan rögzíthetjük azokat a gondolatokat vagy ötleteket, amelyek későbbi hasznosak lehetnek.

E-mail és Üzenet Értesítések

Az okosóra segíthet a fontos e-mailek és üzenetek azonnali értesítéseiben. Így gyorsan reagálhatunk a sürgős kommunikációra anélkül, hogy állandóan a telefonunkat kéne néznünk.

Időzített Feladatok és Értesítések

Beállíthatunk időzített értesítéseket és riasztásokat a fontos feladatok és teendők végrehajtásához. Ez segíthet az időhatárok betartásában és a fontos feladatok nehezedő elfelejtésének elkerülésében.

Zajszint Figyelés

Az okosóra lehetővé teheti a zajszint figyelését a munkahelyen vagy otthon, és értesíthet, ha a zajszint meghaladja a koncentrációhoz optimális tartományt.

Időzített Ébresztések és Alvásfigyelés

Az okosóra optimális időpontban képes ébresztésre állítani bennünket, amikor éppen a könnyebb alvási szakban vagyunk. Ez frissességet és jobb produktivitást eredményezhet.

Mert 100% Garanciát adunk

Vásárlásodban nincsen kockázat! Mi teljesen biztosak vagyunk abban, hogy elégedett leszel, ezért 14 napos visszavásárlási garanciát adunk termékeinkre.

Mert gyorsan, raktárról szállítunk

A megrendelt terméket 2 munkanapon belül kiszállítjuk Neked! A megküldött csomagazonosítóval Magad is követheted a szállítás menetét.

Mert minden esetben segítünk

A vásárlás után sem hagyunk magadra, munkaidőben bármikor hívhatsz minket ha elakadnál vagy problémád akad a termékkel.

Mert kényelmesen és biztonságosan fizethetsz

Olyan módon fizetsz, ahogy Neked kényelmes. Lehetőség van bankkártyás, utánvétes és utalásos fizetésre is.

smartandwatch logo 150x150

Csatlakozz Hozzánk!

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi 5%-os kuponnal ajándékozunk amit 5 napig bármelyik termékünk vásárlásánál felhasználhatsz!

Jól döntöttél! Kedvezményed már úton van

Az oldal sütiket használ. Kérjük kattints az "Engedélyezem az összes süti használatát" gombra! View more
Elfogadom