Barion Pixel
Karácsonyig ingyenes kiszállítással

Vásárlástól való elállás

 

A kézbesítéstől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A terméket vissza kell küldenie, hogy lehetősége legyen egy másik termék cseréjét kérni vagy a vásárolt termék árának visszatérítését kérni. Az elállási határidő 14 nappal azt a napot követően jár le, amikor Ön vagy az Ön által kijelölt harmadik fél, aki nem a szállító, fizikailag birtokba veszi az árut.

A visszaküldendő tétel legyen sértetlen és az eredeti és sértetlen csomagolásban, az összes mellékelt berendezéssel és dokumentációval együtt. A kijelzőt és a töltőt védő fóliák is a berendezés részét képezik. Abban az esetben, ha a termék hiányos vagy az eredeti csomagolása megsérül vagy túlzott mértékben felhasználásra kerül, az áruház fenntartja a jogot, hogy a termék vásárlási értékének visszatérítésekor levonást számoljon fel. Kérünk, hogy visszaküldés előtt töröld az összes beállítást vagy állítsd vissza a gyári állapotot, jelszóval védett készüléket nem áll módunkban visszavenni!

A kézbesítéstől számított 14 napon belül a hello@smartandwatch.hu e-mail címen vedd fel velünk a kapcsolatot a csere vagy a visszatérítés érdekében.

Mielőtt visszaküldöd nekünk a terméket, feltétlenül ellenőrizzd a megrendelés visszaigazolását vagy az e-mailben kapott számlát, hogy a terméket a mi webáruházunkban vásároltad-e meg. Abban az esetben, ha olyan terméket küldesz, amely nem a miénk, nem vagyunk felelősek a hibájáért, és nem küldjük vissza a csomagot, vagy felszámoljuk a visszaküldési költségeket.

A visszaküldött készülékeket 2 munkanapon belül bevizsgáljuk, különös tekintettel a túlzott és a rendeltetésszerű használattól eltérő hibák feltárása érdekében (pl.: külső beavatkozás, beázás, hálózati töltés, stb). A fenti okokból való meghibásodások esetében nem áll módunkban a terméket cserélni vagy az árát visszatéríteni.

Az elállási szándékától való értesítést követően 14 nap áll rendelkezésedre, hogy visszaküldd GLS futárszolgálattal a csomagot a következő címünkre a kitöltött és aláírt visszatérítési nyilatkozattal együtt:

Webdevil Magyarország 2081, Piliscsaba Attila utca 6.

Kérjük a terméket csomagként és ne levélként add fel, postai úton (Magyar Posta, MPL, Postafutár) vagy egyéb csomagküldő szolgáltatótóval visszaküldött terméket nem áll módunkban átvenni!

Azt tanácsoljuk, hogy a feladóvevényt vagy visszaigazolást őrizd meg. A csomag elvesztése esetén a nyomkövetési szám segítségével továbbra is képesek leszünk megoldani a termék cseréjét.

A szállítási költség a feladót terheli, utánvétes küldeményeket nem fogadunk el.

smartandwatch logo 150x150

Csatlakozz Hozzánk!

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi 5%-os kuponnal ajándékozunk amit 5 napig bármelyik termékünk vásárlásánál felhasználhatsz!

Jól döntöttél! Kedvezményed már úton van

Az oldal sütiket használ. Kérjük kattints az "Engedélyezem az összes süti használatát" gombra! View more
Elfogadom