Barion Pixel
Karácsonyig ingyenes kiszállítással

Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) 

A vállalkozás :

Neve: WEBDEVIL MAGYARORSZÁG INFORMATIKAI ÉS SZOLGÁLTATÓ BETÉTI TÁRSASÁG

Címe: 2241 Sülysáp Dózsa György út 95.

Adószáma: 21958214-2-13

Cégjegyzék száma: 13-06-052007

Számlaszáma: 10700581-24610706-51100005

Telefonszáma: +36302580095

E-mail címe: hello@webdevil.hu

Ügyvezető: Faller Richárd

1. Általános tudnivalók: 

A szerződéskötés nyelve: magyar

Jelen ASZF hatálya kiterjed a Webdevil Magyarország Bt. (továbbiakban mint vállalkozás, szállító) és a Vevő ( továbbiakban mint vevő, megrendelő, fogyasztó ) közötti (mint távollévő szerződő felek közötti) kereskedelmi ügyletekre.

A kertifenyek.com honlapon történő vásárlás esetén a: – Polgári törvénykönyv 2013.évi V.törvény, Hatodik könyv, Kötelmi jog 6:5.&,6:7&, – „Az elektronikus úton történő szerződések különös szabályai” fejezete 6:82.&- 6:85.&, – Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII. törvény. – A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014.(II.26.) Korm. rendelet előírásait alkalmazzuk. (Fogyasztónak a 4.& 2. pontja szerint csak természetes személy minősül.) kertifenyek.com honlapon keresztül bárki vásárolhat, ha elfogadja az ÁSZF-ben leírtakat. (Csomagküldés csak magyarországi postacímre lehetséges)

2. Megrendelés

– A megrendelés történhet telefonon, e-mail-ben vagy webáruházunkban. Amennyiben e-mail-ben rendel, akkor feltétlen adja meg a telefonszámát. Minden estben visszahívjuk, hogy a megrendelést egyeztessük. (Termék adatai, ár, szállítási határidő, szállítási költség.) A megrendelés csak ezután jön létre. – A termékekről a részleteket a termékoldalakon találja meg, pontos adatokkal, képekkel és esetenként videóval is. – A megjelenő képek néha eltérhetnek a valós termékektől. – Ha kérdése merülne fel, munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére. – Munkatársaink elérhetőségét a “kapcsolat” menüpontban találja meg.

Amenyiben webáruházunkban rendeli meg a kiválasztott terméket, a folyamat a következő:

– A termékoldalon kiválasztja a megfelelő terméket vagy annak egyik variációját és darabszámát majd a kosár gombra kattint

– A kosár oldalon látható a kiválasztott termék ára, a választott mennyiség és összeg. A kosár oldalon lehetőség van a termék mennyiségének változtatására. Szintén ezen az oldalon választhat szállítási módot (személyes átvétel, futárszolgálattal való házhozszállítás). Amennyiben kiszállítást választ, ennek ára hozzáadódik a kiválasztott termékek árához. A “Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva véglegesítheti megrendelését.

– A pénztár oldalon ki kell töltenie a vásárláshoz és szállításhoz szükséges adatokat. Amennyiben ÁFÁ-s számla igénye van, kérjük jelölje be, hogy a vásárlás céges és töltse ki pontosan az adószám beviteli mezőt. Amennyiben a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, kérjük figyelmesen töltse ki a szállítási adatokra vonatkozó beviteli mezőket. Fizetési lehetőségek: Lehetőség van utánvétes fizetésre, ekkor a futárnak fizeti ki a szállítási költséget és a termék árát, ezt megteheti bankkártyával vagy készpénzzel. Lehetőség van továbbá előre utalással is fizetni, az utaláshoz szükséges adatokat a megrendelés véglegesítése után, e-mailben, automatikus üzenetben küldjük el a megadott e-mail címre. Ezért fontos, hogy olyan e-mail címet adjon meg amihez biztosan hozzáfér.A “Megrendelés elküldése” gombra kattintva, vásárlása véglegesítésre kerül.

2.1 Vételár 

– A vételár mindig a termék mellet feltüntetett összeg, forintban (bruttó). – A szállítási költség minden alkalommal külön megállapodás szerint kerül felszámításra, amit a pénztár oldalon láthat. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk. A változás a honlapon való megjelenéssel egyidőben lép életbe. A változás a már megrendelt termékeket nem érinti.

3. Szállítási és fizetési feltételek Általános szabály szerint:

– Szállítás: GLS csomagküldő szolgálattal – Fizetés: utánvéttel, bankkártyával vagy előre utalással megállapodás alapján.) – A termékre vonatkozó felelősség és kockázat a vevőre akkor száll át, ha a terméket átvette.

A megrendelt termékeket a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelő által meghatározott címre. 

4. Elállás joga 

– Az elállási jog szabályait a 45/2014.(II.26.) Korm. rendelet tartalmazza. – A rendelet értelmében a fogyasztó indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a termék átvételétől számított 14 napon belül. A rendelet 14. pontja részletezi. A termék átvételi időpontja: a futártól való átvétel időpontja – Az elállást nyilatkozattal kell bejelenteni. Megteheti írásban vagy telefonon is. A Korm. rendelet 11.&(1) bekezdése előírja, hogy ha a szerződés megkötését megelőzően a Vállalkozás nem ad tájékoztatást az indoklás nélküli felmondás lehetőségéről, feltételeiről, úgy az indoklás nélküli felmondás lehetősége 12 hónappal meghosszabbodik. Ha a 12 hónapon belül a vállalkozás megadja a tájékoztatást, akkor a felmondásra rendelkezésre álló határidő a tájékoztatástól számított 14. napon jár le. A vállalkozás a tájékoztatási kötelezettségének a jelen ÁSZF-ben tesz eleget.

– Elállás esetén a fogyasztó köteles sértetlenül visszajuttatni a terméket a vállalkozás címére, az elállás közlésétől számított 14 napon belül. A visszajuttatás költsége a vevőt terheli. – Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. – A termék beérkezése után 8 napon belül térítjük vissza a Vásárló által megfizetett teljes összeget. Amennyiben a terméket nem eredeti állapotában juttatja vissza, akkor jogunk van értékcsökkenés érvényesítésére.

5. Jótállás, szavatosság

-A termék jótállásával, kellék-, vagy termékszavatosságával összefüggésben a 2013.évi V. törvény rendelkezései szerint kell eljárni. – Jótállás: 6:171.&-6:173.& – Kártérítési igény: 6:174& – Hibás teljesítés: 6:157.&-6:158.&, 6:177& – Kellékszavatosság: 6:159.&-6:167.& – Termékszavatosság: 6:168.&-6:170.&

6. Adatvédelem:

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011.évi CXII. törvény rendelkezései szerint járunk el. Az ügyfél adatait harmadik félnek nem adjuk ki, kivéve ha a harmadik fél a szerződés teljesítése során közreműködőként jár el. (pl futárszolgálatnak: Név, Cím, Telefonszám)

Adatokat csak a szükséges mértékig és ideig tárolunk. (számla, szállítólevél és megrendelés)

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

7. Vitás kérdések intézése

A felek mindent elkövetnek, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék. Ezután panasszal élhet a fogyasztó a lakhelye szerinti illetékes megyei, vagy a Pest Megyei Békéltető Testület illetékes fogyasztóvédelmi felügyelőségénél. Amennyiben ezek nem vezetnek eredményre, akkor a felek a Pest megyei Járásbíróság illetve a Pest megyei Törvényszék kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

8. ÁSZF módosítása:

A vállalkozás bármikor jogosult a jelen ÁSZF egyoldalú módosítására. A módosítás a honlapon való megjelenéssel lép hatályba.

Budapest 2017.04.05

smartandwatch logo 150x150

Csatlakozz Hozzánk!

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi 5%-os kuponnal ajándékozunk amit 5 napig bármelyik termékünk vásárlásánál felhasználhatsz!

Jól döntöttél! Kedvezményed már úton van

Az oldal sütiket használ. Kérjük kattints az "Engedélyezem az összes süti használatát" gombra! View more
Elfogadom